Gå till innehåll
Skånes Volleybollförbund

Tack för den här säsongen med barn- och ungdomsvolleyboll

I söndags spelades den sista turneringen för inomhussäsongen i Skåne. Med detta tackar styrelsen i Skånes Volleybollförbund alla barn, ungdomar, ledare och arrangörer för 2023/24. Nu tar vi sikte på beachvolleyn.

Gemensamt foto med alla spelare och ledare i Level-4 Svart, april 2024. Foto: Åstorps VBK

Gemensamt foto med alla spelare och ledare i Level-4 Svart. Foto: Åstorps VBK

20-21 april

Level-5 Grön i Hässleholm

Efter 37 matcher fördelade på 14 lag i Läredahallen Hässleholm, så kunde vi kora pristagarna. Ljungby tog guld och silver, bronset gick till Helsingborg.
/Hässleholms VK

Level-4 Svart i Åstorp

Tolv lag från Ystad, Lund, Helsingborg, Engelholm/Båstad och Åstorp hade en dag med mycket volleyboll. Eftersom alla lagen var igång samtidigt tog vi en paus efter tre omgångar, och efter sex omgångar var de flesta rejält trötta. Många bra matcher med medaljer till alla som avslutning.
/Åstorps Volleybollklubb

28 april

Level-5 Svart i Åstorp

Säsongens sista Level-5 Svart tävling i Skåne bjöd på många jämna matcher, så jämna att det inte gick att skilja på ettan och tvåan i en grupp. Nio lag från Åstorp och EVS gjorde upp. Åstorp tog första- och andraplatsen, medan EVS tog tredje och fjärde.
/Åstorps Volleybollklubb

Finalen i Level-5 Svart blev en kamp mellan två hemmalag. Foto: Åstorps VBK

Finalen i Level-5 Svart blev en kamp mellan två hemmalag. Foto: Åstorps VBK

Vad händer framöver i Skånes VBF?

Årsmöte

Vi hoppas att ni har sett inbjudan till vårt årsmöte i Lund Öppnas i nytt fönster. söndagen den 19:e maj. Vi kommer att dela ut priser till “Årets Ungdomsledare 2023” samt till första-, andra- och tredjeplatsen i vårens ungdomsserier.

Entré till Sverige-Belgien i European Golden League ingår i anmälan, som vi vill ha senast 5:e maj. Anmäl er idag, om ni inte redan har gjort det!

Preliminär anmälan till nästa inomhussäsong 2024/25

Vi uppmanar också alla klubbar att anmäla lag preliminärt till nästa säsong Öppnas i nytt fönster. senast 15:e maj, så att vi kan ta fram en tävlingskalender. (Slutlig anmälan kommer sedan att göras som vanligt inför varje turnering.)

Tack för denna volleybollsäsong. Hoppas att vi ses på årsmötet i Lund.
/Hälsningar styrelsen i Skånes VBF

Alla nyheter

Nyheter från Svenska Volleybollförbundet

Fler nyheter

Publicerad: 2024-05-01

Senast uppdaterad: 2024-05-01

Visa fler nyheter

Sponsorer