Gå till innehåll
Skånes Volleybollförbund

Ungdomstävlingarna i början på april 2024

Elitserien är mitt uppe i SM-finalerna och på ungdomssidan i Skåne är vi också inne på slutspurten av pågående volleybollsäsong. Tävlingarna byter av varandra och trycket i hallarna är högt.

Gränsfejden volleyboll logga

Söndag 7 april

Lunds VK arrangerade Level-5 Svart, medan U16/18 spelades i Malmö för Flickor och i Örkelljunga för Pojkar. Som vanligt finns resultaten i Profixio Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för den som är intresserad.

13-14 april

Denna helg var det premiär för Borgen VK. Klubben arrangerade för första gången en ungdomsturnering i volleyboll, Kidsvolley närmare bestämt. Stort grattis!

Samma dag, alltså under lördagen, var Örkelljunga VK värd för en Level-4 Grön turnering.

På söndagen spelades Level-6 Grön i Lund och Engelholms VS bjöd in till Gränsfejd för Flickor U16. Mycket glädjande att nästan hälften av de deltagande lagen kom från det Sydsvenska distriktet.

Framtida tävlingar i Skåne

I och med dessa tävlingar i första halvan av april har nu flera spelformer och nivåer i barn- och ungdomsvolleyboll tävlat färdigt för säsongen. De sista turneringarna i Skåne har spelats för Kidsvolley, Level-6, Level-7 och U16/18. Men samtliga mästerskap som arrangeras av Svenska Volleybollförbundet är kvar..

Senior-DM i Landskrona

Skånes Volleybollförbund är mycket glada över att vi, efter några års uppehåll, äntligen kommer att spela Senior-DM för både Damer och Herrar i Landskrona lördagen den 27:e april. Sista anmälningsdagen var igår och det är så många som åtta damlag respektive sex herrlag som ska göra upp om medaljerna!

Anmäl er preliminärt till nästa ungdomssäsong

För att styrelsen i Skånes VBF ska kunna ta fram en tävlingskalender för volleybollsäsongen 2024/25 uppmanar vi alla föreningar att anmäla er i Profixio senast 15:e maj. Det är inte bindande, bara en preliminär anmälan. Mer information och länk till Profixio finns här. Öppnas i nytt fönster.

Alla nyheter

Nyheter från Svenska Volleybollförbundet

Fler nyheter

Publicerad: 2024-04-19

Senast uppdaterad: 2024-04-26

Visa fler nyheter

Sponsorer