Gå till innehåll
Skånes Volleybollförbund

Vårterminen 2023 är igång

Under de två första helgerna i januari spelades det turneringar i både fyrmanna och sexmanna volleyboll i Skåne. Det är roligt att ha kommit igång igen efter jul och nyår.

Prispallen i Level-6 Grön i Kristianstad

Prispallen i Level-6 Grön i Kristianstad. Foto: KFUM Kristianstads VK

Söndag 8 januari

Level-6 Svart i Lund

Till Fäladshallen kom det åtta lag från hemmaklubben Lunds VK, Engelholms VS och Åstorps VBK för att göra upp om platserna. Efter avslutat grupp- och slutspel var det Åstorp som tog förstaplatsen, LVK2 andraplatsen och EVS Spikers tredjeplatsen.

Level-6 Grön i Kristianstad

Level-6 Grön i Kristianstad. Foto: KFUM Kristianstads VK

Söndag 15 januari

Level-6 Grön i Kristianstad

Vi startade vid 9.30 och var klara cirka 14. Vi började med att spela gruppspel, och utifrån resultatet där så möttes ettan och tvåan i en final medan trean och fyran gjorde upp om tredjeplatsen.

Slutställning efter slutspelet var då att

1. Kristianstad 1

2. Malmö DC

3. Kristianstad 2

4. Malmö Marvel

Dagen flöt på bra med många jämna matcher och alla spelare var nöjda och glada när de åkte hem, hälsar Gunilla Thulin från KFUM Kristianstads Volleybollklubb.

Flickor U16/18 Svart i Lund

Klubbarna Hässleholms VK, Lunds VK och Malmö VK deltog med totalt åtta lag i flickturneringen. Lund 1 och 2 tog första- respektive andraplatsen, medan HVK 08 tog tredjeplatsen.

Vårens sammandrag för FU16/18 delas upp i Grön och Svart, där Svart nivå är för mer rutinerade lag. Detta eftersom det tyvärr inte blev något seriespel och det är för många lag för en stor, gemensam turnering.

Pojkar U16/18 i Åstorp

Nio lag från Hässleholm, EVS, Helsingborg, Malmö, Lund och Åstorp gjorde upp i sammandraget i Åstorp. Många jämna matcher och flera överraskande resultat under dagen.

1. HVK

2. IFK Helsingborg 1

3. EVS

Åstorps VBK tackar deltagarna för en fin dag.

Pojkar U16/18 i Åstorp

Pojkar U16/18 i Åstorp. Foto: Åstorps VBK

Fler nyheter

Publicerad: 2023-01-21

Senast uppdaterad: 2023-01-31

Visa fler nyheter

Sponsorer