Gå till innehåll
Skånes Volleybollförbund

Skärpta allmänna råd i Skåne

NYTT: De skärpta allmänna råden för Skåne förlängs till och med 13/12. Därför ställs också samtliga tävlingar/sammandrag in som arrangeras av Skånes VBF till och med 31 december.

19 november

Samtliga tävlingar/sammandrag och utbildningar som arrangeras av Skånes VBF ställs in för resterande 2020 (till och med 31/12). Detta efter att de skärpta allmänna råden för Skåne Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. förlängts till och med 13/12 2020.

Klubbarnas träningsverksamhet bör, som tidigare, följa Folkhälsomyndighetens direktiv och respektive kommuns anvisningar.

Undrar ni över något går det bra att skicka mail till info@skanevolley.se eller SVBF, vi gör vad vi kan för att svara på era frågor.

Ta hand om er och varandra! Mvh Skånes VBF:s styrelse

17 november

De skärpta allmänna råden för Skåne Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. har förlängts till och med 13/12 2020. Skånes VFB kommer att komplettera denna information på torsdag 19/11, då det förmodas komma fler anvisningar inom kort.

Precis som tidigare följer vi SVBF:s råd och riktlinjer, och hänvisar till den senaste nyheten från SVBF idag Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Igår lade man också upp en nyhet gällande regeringens förslag Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. att förbjuda sammankomster med fler än åtta personer från och med tisdag 24 november.

Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller liknande, via info@skanevolley.se

Ta hand om er och varandra! Mvh Skånes VBF:s styrelse

28 oktober

Under tisdagen 27 oktober kom det skärpta allmänna råd specifikt för Skåne Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som började gälla omgående, och gäller till och med 17 november (men kan förlängas). Råden är framtagna av Folkhälsomyndigheten i samråd med smittskyddsläkaren i Region Skåne.

Samma kväll hölls ett digitalt möte av RF-SISU Skåne Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och det går bra att se detta i efterhand, bland annat svarar man på frågor från föreningar. RF-SISU Skåne har också tips på hur man hanterar Coronasmitta i sin förening Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

SVBF och Skånes VBF kommer ha fortsatt kommunikation kring situationen och hålla er uppdaterade i frågan. Här är den senaste nyheten från SVBF Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Skånes VBF hade extrainsatt styrelsemöte på onsdag kväll 28 oktober och har i överensstämmelse med de skärpta råden beslutat att ställa in alla sammandrag och all verksamhet som samordnas av Skånes VBF. Detta gäller från och med dagens datum (28/10) till och med 2020-11-17.

Träningsverksamhet som klubbar genomför bör följa Folkhälsomyndighetens och Region Skånes direktiv, samt enligt respektive kommuns anvisningar.

Har ni frågor, går det självklart bra att höra av sig till info@skanevolley.se och så svarar vi så gott vi kan.

Berörda sammandrag:

  • PU16/18 Lund (lördag 7 november)
  • Level-5 Syd Svedala (söndag 8 november)
  • FU16/18 Grön (lördag 14 november)
  • Level-5 Norr Helsingborg (söndag 15 november)
  • Level-6 Grön & Svart Lund (söndag 15 november)

Ta hand om er! /Styrelsen i Skånes VBF:s styrelse

Fler nyheter

Publicerad: 2020-10-28

Senast uppdaterad: 2020-11-19

Visa fler nyheter

Sponsorer