Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Anmäl lag till Beachvolley-SM 2024!

2024 års upplaga av Beachvolley-SM spelas 28 juli – 4 augusti på Tylösand. Den mäktiga tävlingsveckan, som de facto består av åtta härliga dagar i sanden, närmar sig med stormsteg. Lag som vill delta ska anmäla sig för spel senast måndagen den 22 juli.

Barn- och ungdomar, elitspelare och veteraner - alla är välkomna på Tylösand till årets beachvolleyfest. Foto: Robert Boman.

Om knappt tre veckor servar vi igång årets sandigaste och största volleyhögtid. Söndagen den 28 juli intar beachvolley-Sverige landets bästa strand för en åtta dagar lång idrottsfest där BeachTravels står arrangör.

Hela 37 tävlingsklasser ska avgöras bland barn och ungdomar, elitspelare och veteraner. Och det finns fortfarande lite tid att anmäla sig - deadline går ut måndagen den 22 juli. Observera att det i vissa klasser är först till kvarn som gäller, medan det i andra är rankingpoäng som avgör vilka lag som kvalificerar sig.

Kom ihåg att det krävs en beachvolleylicens för 2024 för att kunna anmäla sig.

Anmälan görs via de länkade sidorna som återfinns längst ned i artikeln. Slussarna stänger måndagen den 22 juli, varpå alla startfält fastställs.

Här får du hjälp att hitta boende: https://www.summersmash.se/boende/ Länk till annan webbplats.

Foto: Robert Boman.

 

SPELDAGAR & ANMÄLNINGSSIDOR - KLASS FÖR KLASS

Barn- och ungdomsklasser

Seniorklasser

Veteranklasser

Teckenförklaring
F: Flickor
P: Pojkar
Ö: Öppen (klass där flickor och pojkar kan spela med och mot varandra)
D: Damer
H: Herrar

Fler nyheter

Publicerad: 2024-07-08

Senast uppdaterad: 2024-07-08

Visa fler nyheter

Sponsorer