Hoppa till sidans innehåll

Projekt


Skånes Volleybollförbund har två pågående projekt, "Utvecklingsprojekt Volleyboll" och "Projekt Beachvolley".


Projekt Beachvolley

Detta projekt gäller under 2021 med syftet att öka antalet ungdomar i beachvolleyboll. Samtliga föreningar i vårt förbund är välkomna med ansökan senast 31 juli 2021. Mer information om projektstöd för beachvolleyboll finns här.


Utvecklingsprojekt Volleyboll

Under de senaste åren har Skånes Volleybollförbund genomfört åtskilliga lektioner i kidsvolleyboll ute bland Skånes skolor. Besöken har varit en succé och resulterat i många nya volleybollspelare till de skånska klubbarna.

Till följd av covid-19 har projektet till stor del varit vilande under de senaste två säsongerna, och vi är väldigt tacksamma att vi fått förlängt projektet.

Skånes Volleybollförbund vill starta upp rekryteringen av ungdomar igen

Då det kan vara svårt att komma ut till skolorna, erbjuder vi alla klubbar i Skåne ett bidrag på max 10.000 kronor för att annonsera på till exempel Facebook, eller göra utskick till elever på skolorna i er kommun. Kvitto och kontonummer mailas till projektansvarig Helen Persson.

Dessutom söker vi personer som kan göra skolbesök i Skåne:

  • Vi söker dig som vill jobba dagtid och deltid under eget ansvar och planering, under hela eller delar av perioden augusti 2021 till mars 2022. Arbetet är arvoderat.

  • Arbetsuppgiften är att tillsammans med volleybollklubbarna i Skåne och den lokala skolan, planera skolbesök och genomföra idrottslektioner i volleybollens tecken.

  • Det är en fördel om du har bakgrund inom idrotten och föreningslivet. Du får utbildning och genomgång av Skånes VBF innan du börjar jobba.

Tillträde sker omgående och rekrytering sker löpande.

Intresserad och vill veta mer? Kontakta oss!

Helen Persson, Skånes VBF, This is a mailto link

Kidsvolley i skolan

Skånes VBF förmedlar kontakt till förening(ar). Det är viktigt att ha en dialog med föreningen inför skolbesöket. Du kommer också att få kontakt med EVS:aren Ronny Kristoffersson som har många års erfarenhet. Ronny jobbade ca. 350 timmar under säsongen 2019/2020. Lektionerna avslutas alltid med att barnen får information och kontaktuppgifter om föreningen på den lokala orten.

Uppdaterad: 18 APR 2021 13:05 Skribent: Magdalena Henrysson
E-post: Adressen Gömd

Info om coronavirus

Vi uppmanar alla föreningar att hålla sig uppdaterade på riktlinjer och beslut från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och regeringen.

Mikasa volleyboll

Mer info


 

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

facebook_ramlinje

 

Postadress:
Skånes Volleybollförbund
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info