Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Projekt


Skånes Volleybollförbund har två pågående projekt, "Utvecklingsprojekt Volleyboll" och "Projekt Beachvolley".


Projekt Beachvolley

Detta projekt gällde under 2021 med syftet att öka antalet ungdomar i beachvolleyboll. Under 2022 var däremot projektet vilande. Det finns pengar över och efter årsmötets beslut 2022 undersöker styrelsen i Skånes VBF möjligheterna inför nästa beachvolleysäsong.

Mer information om projektstöd för beachvolleyboll finns här.


Utvecklingsprojekt Volleyboll

Under de senaste åren har Skånes Volleybollförbund genomfört åtskilliga lektioner i Kidsvolley ute bland Skånes skolor. Besöken har varit en succé och resulterat i många nya volleybollspelare till de skånska klubbarna.

Till följd av covid-19 har projektet till stor del varit vilande under två säsonger, och vi är väldigt tacksamma att vi fått förlängt projektet.

Föreningar kan få ekonomiskt stöd för rekryteringsannonser av ungdomar

Då det kan vara svårt att komma ut till skolorna, erbjuder vi alla klubbar i Skåne ett bidrag på max 10.000 kronor för att annonsera på till exempel Facebook, eller göra utskick till elever på skolorna i er kommun. Kvitto och kontonummer mailas till projektansvarig Helen Persson.

Skånes Volleybollförbund vill starta upp skolrekryteringen av ungdomar igen

Dessutom söker vi personer som kan göra skolbesök i Skåne:

  • Vi söker dig som vill jobba dagtid och deltid under eget ansvar och planering, under hela eller delar av perioden augusti till mars. Arbetet är arvoderat.

  • Arbetsuppgiften är att tillsammans med volleybollklubbarna i Skåne och den lokala skolan, planera skolbesök och genomföra idrottslektioner i volleybollens tecken.

  • Det är en fördel om du har bakgrund inom idrotten och föreningslivet. Du får utbildning och genomgång av Skånes VBF innan du börjar jobba.

Tillträde sker omgående och rekrytering sker löpande.

Intresserad och vill veta mer? Kontakta Helen Persson, Skånes VBF!

Kidsvolley i skolan

Skånes VBF förmedlar kontakt till förening(ar). Det är viktigt att ha en dialog med föreningen inför skolbesöket. Lektionerna avslutas alltid med att barnen får information om och kontaktuppgifter till föreningen på den lokala orten.

Uppdaterad: 04 NOV 2022 18:33 Skribent: Magdalena Henrysson
E-post: Adressen Gömd

Mikasa volleyboll

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

facebook_ramlinje

 

Postadress:
Skånes Volleybollförbund
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info