Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

God jul och gott nytt år

Skånes volleyboll förbund tackar för i år och önskar er en riktigt god jul och ett gott nytt år. Vi ser fram emot många härliga volleybollstunder som för året 2013 redan börjar under trettonhelgen då distriktslaget åker till Katrineholm för att göra upp om guldet.

Läs mer

Utbildningskalender 2013

Utbildningskalendern för 2013 presenteras under distriktsträffen i Katrineholm under Grand Prix. Det finns fortfarande möjlighet att bli arrangörsförening till de utbildningar som du och din förening har behov utav. Låt oss få veta när och vilken utbildning ni vill ha. This is a mailto link

Läs mer

Adventskalender lucka 20

Häng med och öppna luckor med oss ända fram till jul.

Läs mer

Finns din förening med på listan?

Än så länge finns bara 38 medlemsföreningar med på listan över vilka som skickat in årsrapporten för 2012. Varje medlemsförening ska skicka in sin senaste årsrapport allra senast den 31 december. Tillsammans med betald medlemsavgift för i år utgör det rätten att få rösta på årsmötet 2013 i Svenska Volleybollförbundet. Kolla om din förening finns på listan. Annars har ni några dagar till på er att lämna in rapporten - det är bara några klick för att få det gjort!

Läs mer
Skånes Volleybollförbund | Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2 11668 Stockholm | [saknas] Information |