Hoppa till sidans innehåll

Skärpta allmänna råd i Skåne

28 OKT 2020 09:14
NYTT: De skärpta allmänna råden för Skåne förlängs till och med 13/12. Därför ställs också samtliga tävlingar/sammandrag in som arrangeras av Skånes VBF till och med 31 december.
  • Uppdaterad: 19 NOV 2020 22:25

19 november

Samtliga tävlingar/sammandrag och utbildningar som arrangeras av Skånes VBF ställs in för resterande 2020 (till och med 31/12). Detta efter att de skärpta allmänna råden för Skåne förlängts till och med 13/12 2020.

Klubbarnas träningsverksamhet bör, som tidigare, följa Folkhälsomyndighetens direktiv och respektive kommuns anvisningar.

Undrar ni över något går det bra att skicka mail till This is a mailto link eller SVBF, vi gör vad vi kan för att svara på era frågor.

Ta hand om er och varandra! Mvh Skånes VBF:s styrelse


17 november

De skärpta allmänna råden för Skåne har förlängts till och med 13/12 2020. Skånes VFB kommer att komplettera denna information på torsdag 19/11, då det förmodas komma fler anvisningar inom kort.

Precis som tidigare följer vi SVBF:s råd och riktlinjer, och hänvisar till den senaste nyheten från SVBF idag. Igår lade man också upp en nyhet gällande regeringens förslag att förbjuda sammankomster med fler än åtta personer från och med tisdag 24 november.

Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller liknande, via This is a mailto link

Ta hand om er och varandra! Mvh Skånes VBF:s styrelse


28 oktober

Under tisdagen 27 oktober kom det skärpta allmänna råd specifikt för Skåne som började gälla omgående, och gäller till och med 17 november (men kan förlängas). Råden är framtagna av Folkhälsomyndigheten i samråd med smittskyddsläkaren i Region Skåne.

Samma kväll hölls ett digitalt möte av RF-SISU Skåne och det går bra att se detta i efterhand, bland annat svarar man på frågor från föreningar. RF-SISU Skåne har också tips på hur man hanterar Coronasmitta i sin förening.

SVBF och Skånes VBF kommer ha fortsatt kommunikation kring situationen och hålla er uppdaterade i frågan. Här är den senaste nyheten från SVBF.

Skånes VBF hade extrainsatt styrelsemöte på onsdag kväll 28 oktober och har i överensstämmelse med de skärpta råden beslutat att ställa in alla sammandrag och all verksamhet som samordnas av Skånes VBF. Detta gäller från och med dagens datum (28/10) till och med 2020-11-17.

Träningsverksamhet som klubbar genomför bör följa Folkhälsomyndighetens och Region Skånes direktiv, samt enligt respektive kommuns anvisningar.

Har ni frågor, går det självklart bra att höra av sig till This is a mailto link och så svarar vi så gott vi kan.

Berörda sammandrag:

  • PU16/18 Lund (lördag 7 november)
  • Level-5 Syd Svedala (söndag 8 november)
  • FU16/18 Grön (lördag 14 november)
  • Level-5 Norr Helsingborg (söndag 15 november)
  • Level-6 Grön & Svart Lund (söndag 15 november)

Ta hand om er! /Styrelsen i Skånes VBF:s styrelse

Skribent: Magdalena Henrysson

Info om coronavirus

Vi följer SVBF:s råd & riktlinjer för inomhussäsongen 2020/21 (pdf).

Mikasa volleyboll

Vi uppmanar alla föreningar att hålla sig uppdaterade på riktlinjer och beslut som kommer från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och regeringen.

Mer info


 

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

facebook_ramlinje

 

Postadress:
Skånes Volleybollförbund
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info