Hoppa till sidans innehåll

Skånes VBF års- och planeringsmöte 2020

01 JUN 2020 22:30
Lördagen 23 maj genomfördes Skånes VBF års- och planeringsmöte i Hässleholm. Några deltog också på distans (digitalt). Tack alla för trevligt sällskap!
  • Skapad: 01 JUN 2020 22:30

Årsmötet

Dagen började med Skånes VBF årsmöte med totalt 15 deltagare, varav några deltog via webben. Mycket roligt att det var möjligt att kombinera på detta sätt och att så många kunde delta.

Årsmötet bestämde bland annat stipendiater till OS-fonden, mer info om dessa kommer i en egen nyhet, och godkände valberedningens förslag på styrelse.

Som ordförande fortsätter Patrik Ekstrand, det gör också ledamöterna Göran Henrysson och Helen Persson. Dessutom utökas styrelsen och vi hälsar Pauline Nilsson välkommen som ny ledamot!

Planeringsmötet

Efter en kort lunch hölls ungdomsplaneringsmötet. Några axplock från mötet är listade nedan, protokollet och helårsplaneringen finns här.

  • FU16/18 kommer spela serier på samma sätt som ungdomsserien 2019/2020. FU20 fortsätter i serieform kommande säsong.
  • PU18 spelar tre öppna turneringar, där man börjar med en timmes träning för pojkar utan lag. Målet är att de sedan ska bilda ett extra lag i turneringen.
  • Nytt för nästa säsong är att arrangörer INTE tillhandahåller visselpipor, utan varje förening tar med detta själv.

Fler personer behöver arbeta i utvecklingsprojektet, ta gärna kontakt med Helen Persson för frågor eller intresseanmälan!

Vi märker ett stort intresse för volleyboll i vår region. Även beachvolley har ett uppsving. Distriktet kommer under året arbeta för att alla skall kunna ta del av information och därmed spela volleyboll och beachvolley året om.

Skribent: Magdalena Henrysson

ungdomar volleyboll 2019 2020

Tack för den här säsongen 2019/2020

ungdomar volleyboll 2019 2020

 

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

facebook_ramlinje

 

Postadress:
Skånes Volleybollförbund
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info