Hoppa till sidans innehåll

Säsongen 2020/2021 är igång

06 OKT 2020 21:04
De första turneringarna har spelats - så roligt att vi är igång igen! Här kommer en kort summering.
  • Uppdaterad: 06 OKT 2020 21:04

FU16/18-serien (omgång 1)

Flickor U16/18 spelas som ungdomsserie, där tre lag möts varje omgång. Vilande lag dömer och matcherna spelas på helplan. Resultaten sammanställs efter varje omgång, serien avslutas innan jul och sedan drar en ny serie igång till våren igen.

I FU16/18 är det 9 lag anmälda och samtliga tre tillfällen i omgång 1 är spelade. Första tillfället var faktiskt redan förförra helgen, 27:e september i Svedala (Aggarpshallen). Helgen som gick spelades man både i Lund (Fäladshallen) och i Ängelholm (Rönnehallen). Resultaten finns här.

Level-6 Grön (ÅVK)

Level-6 Grön i Kvidingehallen blev en jämn och bra tävling. Det var 5 anmälda lag med två matcher parallellt, vilket innebar mycket speltid. Brons till Åstorp, Silver till Malmö och Guld till Lund. Grattis och tack för en trevlig turnering hälsar arrangören ÅVK via Göran Henrysson.

ÅVK L6 Grön Lund

ÅVK L6 Grön Malmö

ÅVK L6 Grön Åstorp

Level-6/7 (Ystad)

Totalt 4 lag anmälda Lund, Helsingborg, Malmö och Ystad. Detta gjorde att det blev ett mycket bra och koncentrerat spel hela dagen, för att det var lugnt och sansat runt banan. Lund gick ut som segrare, Malmö kom tvåa, Helsingborg trea och Ystad fyra.

Vi spelade på stor bana med domartorn samt riktigt seketeriat. Ungdomarna tycke detta var spännande och det blev ett mycket bra spel med långa bollar och väldigt jämna matcher, där avgörande match sluta med skiljeset. Överlag mycket bra stämning mellan spelare och ledare där vi var överens om att detta var ett bra koncept att spela med 4 lag och stor bana, för det blev väldigt bra volleyboll.

Tack för en bra volleyboll dag, Mvh YVK via Joakim Lindahl

(Fler bilder finns på Facebook.)

L6_7 Ystad 2020

Skribent: Magdalena Henrysson

Info om coronavirus

Vi följer SVBF:s råd & riktlinjer för inomhussäsongen 2020/21 (pdf).

Mikasa volleyboll

Vi uppmanar alla föreningar att hålla sig uppdaterade på riktlinjer och beslut som kommer från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och regeringen.

Mer info


 

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

facebook_ramlinje

 

Postadress:
Skånes Volleybollförbund
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info