Hoppa till sidans innehåll
Foto: Magdalena Henrysson Kidsvolley i Ängelholm 9/10 2021.

Lördagens ungdomsspel

10 OKT 2021 21:24
Under lördagen den 9:e oktober spelades både Kidsvolley i Ängelholm och den första omgången i serien för flickor U16/18 i Helsingborg.
  • Skapad: 10 OKT 2021 21:24

Under lördagsförmiddagen samlades hela 26 lag i Ängelholm för att spela Kidsvolley. Det var lag från Helsingborg, Lerberget, Vindrarp, Ängelholm och för första gången också från Båstad.

Turneringen var uppdelad i två grupper, där lag i Level 1 och 2 möttes medan Level 3-lag gjorde upp i den andra gruppen. Naturligtvis fick alla spelarna varsin medalj på slutet under stora applåder, och föräldrar och tränare passade på att fotografera vinnarna.

Det var glada och nöjda spelare, tränare, föräldrar och funktionärer som lämnade Nyhemshallen i Ängelholm runt lunchtid.


Foto: Magdalena Henrysson

I lördags spelades dessutom den första av fem omgångar i höstens Skåneserie för FU16/18 Grön. Hemmalaget IFK Helsingborg mötte gästande Kronan (Landskrona) och LVK (Lund). Alla lag möttes i bäst av tre set, där ett eventuellt tredje skiljeset gick till 15, istället för ordinarie set till 25 poäng (måste vinna med två poängs marginal).

För flera spelare var detta första 6-manna matchen och som många av oss vet, kan det vara klurigt med positionerna i början när man helst av allt bara vill fokusera på att spela matchen. Detta till trots, fick publiken vara med om jämna matcher där två av dem avgjordes med ett skiljeset. I båda fallen spelades andra setet till 26-24 respektive 29-27, vilken dramatik!

Samtliga resultat från dagen och den aktuella serietabellen hittar ni på denna sida. Där kommer också framtida resultat att läggas in efterhand under hösten.

Skribent: Magdalena Henrysson
E-post: Adressen Gömd

Info om coronavirus

Vi uppmanar alla föreningar att hålla sig uppdaterade på riktlinjer och beslut från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och regeringen.

Mikasa volleyboll

Mer info


 

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

facebook_ramlinje

 

Postadress:
Skånes Volleybollförbund
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info