Hoppa till sidans innehåll
Foto: Malmö VK

Kommande utbildningar 2021/2022

08 DEC 2021 12:00
Redan nu i december är nästa kurstillfälle för tränare i volleyboll. Och det planeras för fullt för fler utbildningar i januari 2022.
  • Skapad: 08 DEC 2021 12:00

Tränarkurs i 6-manna

Söndagen den 19 december, vilket också sammanfaller med fjärde advent, är det utbildning för tränare i 6-manna volleyboll. Det är en grundkurs som fungerar för de som tränar senior- såväl som ungdomslag.

Kursen hålls under en heldag i Kungsgårdshallen, Ängelholm. Skånes VBF betalar för utbildningen om kursdeltagaren kommer från en förening som är medlem i distriktet. Mer information om kursen finns här.

Engelholms VS i samarbete med Svensk volleyboll och Skånes VBF, hälsar er varmt välkomna. Sista anmälningsdag är tisdagen 14 december.

Våren 2022

I januari nästa år kommer det förhoppningsvis att arrangeras fler utbildningar, till exempel för tränare i Kidsvolley och Level 4-7. Datum och lokal är inte bokat än, men mer information kommer så snart allt är på plats. Håll utkik på hemsidan under Planerade utbildningar.

Skribent: Magdalena Henrysson
E-post: Adressen Gömd

Info om coronavirus

Vi uppmanar alla föreningar att hålla sig uppdaterade på riktlinjer och beslut från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och regeringen.

Mikasa volleyboll

Mer info


 

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

facebook_ramlinje

 

Postadress:
Skånes Volleybollförbund
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info