Hoppa till sidans innehåll
Foto: EVS Pojkar U16/18 i Kungsgårdshallen i Ängelholm 7/11 2021.

Inställda turneringar i januari 2022

08 JAN 2022 15:02
Med anledning av de allmänna råd som gäller från 23 december till och med 16 januari har samtliga sammandrag och turneringar i ungdomsvolleyboll tyvärr ställts in i Skåne inom den angivna tidsperioden.
  • Skapad: 08 JAN 2022 15:02

I december 2021 skickade Skånes VBF's styrelse ut information till samtliga klubbar i Skåne om inställda turneringar i januari 2022. Texten nedan innehåller dessutom länkar med ytterligare information för den som är intresserad.

Efter en överläggning utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Riksidrottsförbundets förtydliganden kring dessa rekommendationer, kom Skånes VBF's styrelse fram till att våra sammandrag och öppna tävlingar räknas in i "cuper, läger eller andra större aktiviteter inomhus som blandar många deltagare som annars inte träffas".

Enstaka matcher kan genomföras, förutsatt att hänsyn tas till gällande restriktioner och rekommendationer, men detta är inget som Skånes VBF arrangerar och det är därför upp till varje enskild förening att ta ställning till detta.

Tänk på att det är viktigt att fortsätta bedriva träningar och vardagsaktiviteter för barn och ungdomar i den egna föreningen.

Också SVBF tar höjd för pandemin och ställer in delar av 2022 års Grand Prix redan nu, evenemanget spelas i Uppsala 22-23 januari 2022. För mer information läs SVBF's nyhet.

- Det är mycket beklagligt med inställda turneringar och tävlingar. Givetvis hoppas vi att COVID-19 situationen gör att vi snart kan låta våra ungdomar få tävla igen, hälsar Skånes VBF's ordförande Patrik Ekstrand.

Styrelsen bevakar vilka råd som kommer efter den 16 januari.


Foto: Magdalena Henrysson

Skribent: Magdalena Henrysson
E-post: Adressen Gömd

Info om coronavirus

Vi uppmanar alla föreningar att hålla sig uppdaterade på riktlinjer och beslut från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och regeringen.

Mikasa volleyboll

Mer info


 

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

facebook_ramlinje

 

Postadress:
Skånes Volleybollförbund
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info