Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll
Foto: Malmö VK

Inomhussäsongen 2022-23 drar igång

20 SEP 2022 08:45
Malmö VK berättar om helgens utbildning för tränare i Level 4-7. Dessutom informerar Skånes VBF om ungdomarnas inomhussäsong som drar igång första helgen i oktober.
  • Uppdaterad: 20 SEP 2022 08:45

Höstens utbildningar

Grundkurs för volleybolltränare, Level 4-7 i Malmö

Under helgen genomfördes en tränarutbildning för 4-manna volley (Level 4-7) i Glasbrukshallen/Limhamn.

Av 16 anmälda deltagare var det till slut 15 stycken som anslöt till utbildningen som hölls av Jonas Brink. Deltagarna kom från Skåne (Malmö, Lund och Kristianstad) samt ett helt gäng från KFUM Karlshamn i Blekinge.

Dagen bjöd på en mix av teori och praktik, och deltagarna såg både nöjda och ganska trötta ut när utbildningen avslutades på eftermiddagen. Kul att det finns ett stort intresse att bredda kunskaperna för att bjuda våra unga spelare på utmanande och utvecklande träningar.

Malmö Volleybollklubb tackar för den här gången och ser fram emot kommande säsong. Ett stort tack vill vi även rikta till Jonas för att han tar sig tid att dela med sig av sina kunskaper.

// Mikael Vyckemans, Malmö Volleybollklubb

Kommande utbildningar

I oktober är två tränarutbildningar inplanerade i Ängelholm. Arrangör är EVS i samarbete med SVBF och Skånes VBF. Mer information och länk till anmälan hittar du nedan.


Tävlingssäsongen drar igång

Äntligen är det dags för ungdomarnas inomhussäsong, de första turneringarna spelas redan helgen 1-2 oktober. Det arrangeras 4-manna turneringar i Helsingborg (Kidsvolley Norr) och Örkelljunga (Level-5 Svart), samt 6-manna turneringar för FU16/18 i Malmö och för PU16/18 i Åstorp/Kvidinge.

Tyvärr kommer det inte att spelas någon serie för FU16/18 Svart i höst, då det var för få anmälda lag. Istället hänvisas dessa lag till FU16/18 sammandragen, och Skånes VBF hoppas att det blir fler lag till vårserien.

Kommande tävlingar

Aktuella tävlingar hittar du under fliken "Barn & Ungdom", där finns också mer information om respektive turnering samt en anmälningslänk. Tänk på att sista anmälningsdag är två veckor före den aktuella tävlingen, att det är lite närmare inpå nu är bara för att det är i uppstarten av säsongen.

För en översikt av höstens turneringar, besök "Kalender" som kommer fyllas på efterhand. Alternativt finns det en excelfil på Barn & Ungdomssidan, där hela tävlingssäsongen visas.

Mer information

Mer information om vad som gäller för säsongen 2022-23 finns här på hemsidan. Den som är mer nyfiken kan också läsa protokollet från vårens planeringsmöte.

Kontakta gärna ungdomsansvarig Göran Henrysson, om det finns frågor kring tävlingarna.

Lycka till och ha en riktig rolig säsong!

// Skånes VBF's styrelse

Skribent: Magdalena Henrysson
E-post: Adressen Gömd

Mikasa volleyboll

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

facebook_ramlinje

 

Postadress:
Skånes Volleybollförbund
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info