Hoppa till sidans innehåll

Anmälan öppen till Senior-DM 2022

02 APR 2022 18:32
Efter två år är det äntligen dags för våra skånska dam- och herrlag att tävla i Skånes Distriktsmästerskap i volleyboll. Lördagen den 30:e april smäller det i Landskronas idrottshall.
  • Skapad: 02 APR 2022 18:32

Arrangören Kronan och Skånes VBF hälsar alla seniorlag välkomna till DM 2022 i Borstahusen IH, Landskrona. Matchstart är 9.00 på lördag 30/4.

Sista dag för anmälan är 20/4 och görs på denna sida. Kom ihåg att ange den högsta division någon i laget har spelat det gångna året, detta för att få en rättvis seedning av lagen.

Kostnad per lag är 500 kronor enligt de ekonomiska bestämmelserna och föreningen faktureras i efterhand. Dessutom ska samtliga spelare vara licensierade, precis som på en vanlig turnering/tävling.

Distriktsmästerskapet spelas under en heldag, uppdelat på dam respektive herr. Först spelas gruppspel och därefter semifinaler samt final, alltså enbart placeringsmatcher efter gruppspelet. Medaljer delas ut till första-, andra- och tredjeplatsen.

Kontakta Skånes VBF's styrelse om ni har frågor. Än en gång, varmt välkomna!


Mer information om DM och tidigare mästare respektiva mästarinnor finns på denna sida. Kontakta oss gärna om ni har mer information eller bilder kring tidigare års DM.

Skribent: Magdalena Henrysson
E-post: Adressen Gömd

Info om coronavirus

Vi uppmanar alla föreningar att hålla sig uppdaterade på riktlinjer och beslut från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och regeringen.

Mikasa volleyboll

Mer info


 

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

facebook_ramlinje

 

Postadress:
Skånes Volleybollförbund
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info