Hoppa till sidans innehåll

Tredje advent 2021

12 DEC 2021 22:19
Detta var den sista helgen under 2021 med turneringar som anordnats i samarbete med Skånes VBF. Det återstår en utbildning och några arrangemang från klubbar i december. Stort tack för den här terminen!
  • Skapad: 12 DEC 2021 22:19

När tredje ljuset brinner
är snart lucia här
Level-4 vakade in dagen
med en sammandragsaffär.

Lördagen 11/12

Flickor U16/18 Svart i Lund

Under lördagen spelades den tredje och sista omgången i höstserien FU16/18 Svart 2021. Hemmalaget LVK och gästerna Kristianstad och EVS gjorde upp i 3-setsmatcher där alla lagen mötte varandra i Fäladshallen i Lund.

Samtliga resultat och serietabell finns på denna sida. Klar segrare av serien är Kristianstad - stort grattis!


Söndagen 12/12

Level-4 Svart & Grön i Lund

Totalt kom det 16 lag för att spela Level-4 i Lund, varav åtta lag deltog i Svart respektive Grön turnering. Det var lag från Åstorp, Lund, EVS och Ystad med fantasirika och varierande namn som Kometer, Sharks, Piggelin, Banan och Legends för att bara nämna några.

I Level-4 spelas matcherna på tid och alla spelare är vinnare, det vill säga alla får varsin medalj för sin insats när dagen är slut.

Flickor U16/18 Grön i Malmö

I Glasbrukshallen spelades den sista och femte omgången i FU16/18 Grön höstserien. Tyvärr behövde IFK Helsingborg lämna WO, och därför möttes enbart hemmalaget Malmö och Kronan i seriespelet. Samtliga resultat är sammanställda här (i skrivande stund är det oklart om tabellen är uppdaterad).

De Gröna speltillfällena är också öppna för anmälningar inför varje omgång, och denna gång fanns dessutom ett lag från EVS och ytterligare ett från Malmö med.

Skribent: Magdalena Henrysson
E-post: Adressen Gömd

Info om coronavirus

Vi uppmanar alla föreningar att hålla sig uppdaterade på riktlinjer och beslut från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och regeringen.

Mikasa volleyboll

Mer info


 

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

facebook_ramlinje

 

Postadress:
Skånes Volleybollförbund
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info