Hoppa till sidans innehåll

Rekrytering till utvecklingsprojekt

02 JAN 2020 22:10
Vi söker dig som vill jobba dag- och deltid med kidsvolleyboll lektioner ute bland Skånes skolor.
  • Uppdaterad: 02 JAN 2020 22:10

Under de senaste åren har Skånes Volleybollförbund genomfört åtskilliga kidsvolleyboll lektioner ute bland Skånes skolor. Besöken har varit en succé och resulterat i många nya volleybollspelare till de skånska klubbarna.

Den gångna säsongen har vi varit tre personer, bla. pensionären och EVS:aren Ronny Kristoffersson med många års erfarenhet. Ronny jobbade ca. 350 timmar under förra säsongen. Lektionerna avslutas alltid med att barnen får en lapp med information om volleybollträningar på den lokala orten.

Skånes Volleybollförbund vill nu utöka dessa aktiviteter bla. i södra delar av Skåne och söker personal som kan göra skolbesök. 

  • Vi söker dig som vill jobba dagtid och deltid under eget ansvar och planering, under hela eller delar av perioden januari 2020 till mars 2021.

  • Arbetsuppgiften är att tillsammans med volleybollklubbarna i Skåne och den lokala skolan planera klassbesök och genomföra lektioner i volleybollens tecken.

  • Det är en fördel om du har bakgrund inom idrotten och föreningslivet. Du får utbildning, material och information av Skånes VBF innan du börjar jobba.

Tillträde sker omgående och rekrytering sker löpande.

Intresserad och vill veta mer? Kontakta oss!

Helen Persson, Skånes VBF, This is a mailto link


Skribent: Magdalena Henrysson

 

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

facebook_ramlinje

 

Postadress:
Skånes Volleybollförbund
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info