Hoppa till sidans innehåll

Årets ungdomsledare 2019

07 APR 2020 20:44
Stort grattis till Helen Persson, Hässleholms VK, som blev framröstad av Skånes volleybollföreningar till Årets ungdomsledare 2019.
  • Skapad: 07 APR 2020 20:44

Årets ungdomsledare i Skånes VBF 2019 är Helen Persson. Hon har varit aktiv i Hässleholms VK under cirka 40 års tid som bland annat spelare, tränare och ordförande.

I olika omgångar har hon även varit engagerad i Skånes Volleybollförbund som ledamot. Hon brinner för utveckling, både i organisationen och av individuella spelare i klubben. Vidare var Helen redan 2006 delaktig i Skånes  Volleybollförbunds projekt för att sprida Kidsvolleyn i Skåne genom skolbesök. Sedan 2019 driver Skånes Volleybollförbund ett liknande treårigt projekt där Helen även är drivande.

HelenPersson Årets ungdomsledare 2019

1. Vad gör att det är just volleyboll du satsar på?

Jag började träna volleyboll på högstadiet och fick där kontakt med Hässleholms VK och spelade med deras seniorlaget. Känslan att spela och lyckas med laget är något som jag vill att fler ska få uppleva, därför har de blivit att jag satsat på volleyboll.

2. Var hämtar du energi ifrån?

Min energi får jag när jag pratar med andra engagerade personer, som delar med sig av idéer och tankar. Får energi av att tänka utveckling.

3. Har du några tips till andra tränare?

Att vara goda förebilder och ha kul med och i träningsgruppen.

4. Hur gör du för att vända på en dålig träning?

Lyssnar på spelarna i träningsgruppen om hur träningen kändes. Tar gärna konstruktiv kritik för de utvecklar. 

5. Om du var fast i karantän, vilka 3 saker vill du då ha hemma?

Dator, mobil och mat.

Motivering

Helen är en mycket positiv och energisk energispruta som på många sätt bidrager till att Skåne är en av Sveriges starkaste volleybollfäste. Hon är hjärnan bakom skolprojektet som har bidragit till att samtliga föreningar i Skåne har fått erbjudande om skolbesök i sin kommun. Hässleholms VK fortsätter att troget satsa på sina ungdomar, mycket tack vare Helen.

/Thomas, EVS

Länkar

Skribent: Magdalena Henrysson

Mikasa volleyboll

Info om coronavirus

Vi följer SVBF:s råd & riktlinjer för inomhussäsongen 2020/21 (pdf).

Vi uppmanar alla föreningar att hålla sig uppdaterade på riktlinjer och beslut som kommer från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och regeringen.

Mer info


 

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

facebook_ramlinje

 

Postadress:
Skånes Volleybollförbund
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info