Hoppa till sidans innehåll

Årets U-ledarkandidater 2019

23 FEB 2020 19:22
Här presenteras de tre kandidaterna till Årets Ungdomsledare i Skånsk volleyboll 2019. Sista dag att rösta är 28 februari.
  • Uppdaterad: 23 FEB 2020 19:22

.. och de tre kandidaterna är: Marie Saxne (Kronan), Helen Persson (Hässleholms VK) samt Fernando Matute Alvarez (Lunds VK).

Omröstningen

Det är föreningarna som röstar och varje klubb har en röst per ungdomsklass man deltagit i, dvs max fem röster (Kidsvolley, Level-4, Level-5, Level-6 och 16/18). Det räcker att ha deltagit i ett sammandrag för en röst i klassen. Här beskrivs hur valet går till.

Omröstningen avslutas fredagen den 28 februari.

Motiveringarna

Jag skulle vilja nominera Marie Saxne U16-ledare i Kronan VK. Marie är i mitt tycke en ledare som brinner för sporten och som låter sina adepter tävla på "rätt" sätt. Marie är aldrig sen med att ge beröm till andra lag, spelare och ledare även om egna resultatet gått emot. Hon är alltid glad och positiv och sprider en härlig energi runt om i våra Skånska hallar.

/Patrik, Malmö VK


Engelholms Volleybollsällskap lämnar förslaget Helen Persson, Hässleholms VK.

Helen är en mycket positiv och energisk energispruta som på många sätt bidrager till att Skåne är en av Sveriges starkaste volleybollfäste. Hon är hjärnan bakom skolprojektet som har bidragit till att samtliga föreningar i Skåne har fått erbjudande om skolbesök i sin kommun. Hässleholms VK fortsätter att troget satsa på sina ungdomar, mycket tack vare Helen.

/Thomas, EVS


Vi vill nominera: Fernando Matute Alvarez, Lunds VK (ledare för Level 4 Centrum)
Fernando har med sitt ledarskap entusiasmerat barnen i Level 4 på ett pedagogiskt sätt där alla har roligt utan att tappa fokus på volleybollen under träningarna. Han uppmuntrar också till ett stort föräldraengagemang runt sin grupp där många hjälper till som tränare och ledare. Samtidigt är Fernando mån om att alla ska vara en del av gruppen på och utanför planen samt känna en stark klubbkänsla till Lunds VK!

/Stefan, Lunds VK

Skribent: Magdalena Henrysson

ungdomar volleyboll 2019 2020

Tack för den här säsongen 2019/2020

ungdomar volleyboll 2019 2020

 

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

facebook_ramlinje

 

Postadress:
Skånes Volleybollförbund
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info