Hoppa till sidans innehåll

Roger Ekholm årets ungdomsledare

22 MAR 2014 18:02
I Skåne VBF finns det många duktiga och inspirerande ledare som bör uppmärksammas. Varje år utses "Årets ungdomsledare" för att uppmärksamma den ledare som föreningarna själva röstar fram och vill framhäva från året som gått. Denna gång säger vi grattis till Roger Ekholm, Ystad som blir "Årets ungdomsledare 2013".
  • Skapad: 22 MAR 2014 18:02

Skåne VBF säger grattis till Roger Ekholm som vinner med följande motivering:

Roger är mannen som trots ett starkt klappande fotbollshjärta, en egen lång karriär på fotbollsplanen och fullt upp med att driva egen sportaffär i Tomelilla inte tvekade en sekund att byta favoritbollsport och rycka in som volleyboll-ledare när behovet uppstod i döttrarnas båda lag. Han till och med erbjöd sig själv! Hur ofta händer det? Under de senaste säsongerna har Roger alltså inte bara hjälpt till att coacha den ena dotterns U15-lag, utan har även tagit sig an den yngsta dotterns U13-lag! Varje vecka spenderar Roger många timmar flera kvällar i veckan vid volleybollnäten, alltid med smittande gott humör och Västervånghallens bredaste leende!

Omtyckt av alla

Roger har förmågan att skapa god stämning var helst han drar fram. Han är mycket omtyckt av styrelse, barn, ungdomar, föräldrar och alla andra ledare i YVK för sitt sätt att med positiv förstärkning få varje spelare att ge järnet och samtidigt ha roligt med laget på plan. Sällan ses en sådan kämpaglöd och spelglädje bland spelarna som när Roger coachar sina lag mot segrar eller förluster. 

Förebild med engagemang

Rogers engagemang i YVK omfamnar samtliga lag i klubben vilket särskilt märks vid lagens matcher. Då är det ofta Roger som drar igång de peppande hejaramsorna och de glada tillropen för att ge råg i ryggen till spelarna. På många sätt är Roger en förebild för oss alla, stora som små, med sin förmåga att alltid se ljust på saker och ting, även när det är uppförsbacke i spelet och bollarna landar på fel plats i volleybollens värld.

 

Nominerade ledare 2013:
Arash Azadfar, KFUM Malmö
Ronny Kristoffersson, EVS
Malin Artéus, Lunds VK

Niclas Löwendahl, KFUM Malmö

 

 

Skribent: Hanna Wigertz Qvist
Epost: This is a mailto link

Mikasa volleyboll

Info om coronavirus

Vi följer SVBF:s råd & riktlinjer för inomhussäsongen 2020/21 (pdf).

Vi uppmanar alla föreningar att hålla sig uppdaterade på riktlinjer och beslut som kommer från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och regeringen.

Mer info


 

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

facebook_ramlinje

 

Postadress:
Skånes Volleybollförbund
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info