Hoppa till sidans innehåll
Foto: Robert Boman SM 2013

Aktivitet på Skånes stränder

22 MAR 2014 18:35
Förra året startade Bjärreds VBK ett projekt på Skånes stränder.Då det föll ut väl förra året, hoppas vi på att projektet blir ännu större och att ännu fler klubbar vill hänga med i sommar, menar Peter Röjel från Bjärreds VBK.
  • Skapad: 22 MAR 2014 18:35

Projektets upplägg

Lördagen den 14 juni kommer Bjärreds VBK att bege sig från hemorten med några minibussar. -Vi åker först till Landskrona, där vi spelar beachvolley och äter lunch ute i sommarsolen,efter detta beger vi tvärs över skåneland till Sandhammaren. Vi passar även här på att plocka upp folk ifrån klubbar på vägen som vill vara med i projektet, menar Peter.

Väl ute på Sandhammaren, kommer vi att spela lite kvällsvolley, bada (för de som inte är allt för frusna), grilla och även övernatta i vindskydd som är byggda för att vara på stranden. På söndagen är det en tävlingsdag där vi delar in oss i lag som möter varandra och givetvis blir det pris till de tre främsta lagen. Vi åker hemåt vid tretiden på söndagen.Givetvis blir det frukost och lunch för alla, fortsätter Peter.

Åldersgräns

För att projektet ska bli för de äldre ungdomarna ska man fylla 15 i år.
Det kommer att finnas flertalet personer med förstahjälpen-utbildning på plats. Som deltagare kan man också välja på om man vill vara med i Landskrona på lördagen, sandhammaren på söndagen eller under hela resan. Vi rekommenderar dock att
man är med på så stor del som möjligt då det ger ungdomarna tid till att lära känna varandra över "klubbgränserna", säger Peter.

Tränare på plats
Bjärreds VBK har tränare på plats,vilket innebär att det går utmärkt att skicka spelare utan tränare,men givetvis går det att hänga med som tränare också eftersom det ger en bra sammanhållning.

Anmälan till projektet ligger på Bjärreds hemsida www.BVBK.net under anmälningar eller via direktlänk:

https://docs.google.com/forms/d/10HlyWO4kfEEShPADTr9uiqPMhoLTHr29mRd_eQ5YbK0/viewform

Bifogar en länk ifrån förra året. Givetvis är projektet drog- och alkoholfritt.

https://iof3.idrottonline.se/ImageVaultFiles/id_70970/cf_104/SK-NES_STR-NDER.PDF

Skribent: Hanna Wigertz Qvist
Epost: This is a mailto link

ungdomar volleyboll 2019 2020

Tack för den här säsongen 2019/2020

ungdomar volleyboll 2019 2020

 

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

facebook_ramlinje

 

Postadress:
Skånes Volleybollförbund
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info