Hoppa till sidans innehåll

Helgens volleyboll vecka 42

24 OKT 2020 20:30
Förra helgen spelades det flera ungdomstävlingar runtom i Skåne. Här följer en kort summering av volleybollresultaten.
  • Skapad: 24 OKT 2020 20:30

Level-4 Svart (Hässleholm)

På lördag 17 oktober spelade 10 lag från Ängelholm, Hässleholm, Kristianstad och Lund. Arrangör var hemmaklubben HVK. Det blev en lyckad turnering och alla gick hem som vinnare.

Level-5 Norr (Landskrona)

Samma dag anordnade också Kronan tunering för Level-5 Norr, där totalt 10 lag från Ängelholm, Helsingborg, Kronan, Lund och Åstop deltog. Samtliga tre pallplatser erövrades av EVS.

FU16/18 Grön

Under både lördagen och söndagen spelades omgång 2 för FU16/18. Matcher anordnades i Harlyckehallen i Helsingborg, Kungsgårdshallen i Ängelholm och Idrottshallen i Lund. Halvvägs in i serien har alla lag spelat fyra matcher var och Svedala har tagit ledningen, tätt följd av "Lund 3" och "EVS Team-07". Samtliga resultat finns här.

FU16/18 Svart

Första omgången i ungdomsserien FU16/18 har nu spelats i Rönnehallen i Ängelholm. Här deltar tre lag och nästa omgång är om ungefär en månad. Här är resultaten för er som är intresserade.

Kidsvolley Syd (Lund)

På söndag 18 oktober spelade åtta taggade lag Kidsvolley i Lund. Det var ungdomar från Hässleholm, Kristianstad och hemmaklubben Lund som deltog. I vanlig ordning blev alla vinnare denna turnering.

Level-4 Grön (Ängelholm)

Samma dag arrangerade också EVS ett sammandrag för Level-4 Grön. Här deltog sex lag från hemmaklubben och Lund. Många glada ungdomar och alla vinnare i slutet av dagen.

Level 4 Svart HVK 2020

Skribent: Magdalena Henrysson

Info om coronavirus

Vi följer SVBF:s råd & riktlinjer för inomhussäsongen 2020/21 (pdf).

Mikasa volleyboll

Vi uppmanar alla föreningar att hålla sig uppdaterade på riktlinjer och beslut som kommer från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och regeringen.

Mer info


 

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

facebook_ramlinje

 

Postadress:
Skånes Volleybollförbund
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info