Hoppa till sidans innehåll

Helgens sammandrag

12 JAN 2020 21:45
Lördagen 11 januari var det dags för årets första sammandrag, Level-5 i Malmö och Level-6 i Landskrona. Här följer en kort sammanfattning.
  • Uppdaterad: 12 JAN 2020 21:45

Level-5 i Malmö

Tolv lag från fem olika klubbar slöt upp i Glasbrukshallen i Malmö. Många välspelade och spännande matcher spelades, med inslag av både glädje och besvikelse. Att det var jämnt bevisas av att hälften av gruppspelsmatcherna slutade 1-1 och hälften av slutspelsmatcherna krävde ett tredje set för att sära på lagen.

De fyra lagen som spelade om medaljerna kom från fyra olika klubbar vilket visar att det finns duktiga spelare på flera håll i Skåne. Till slut stod HVK1 som totalsegrare, LVK Red lade beslag på silvermedaljerna och den tredje och sista podieplatsen tog Malmö Griffins.

L5 segrare Malmö 11 januari 2020

Level-6 i Landskrona

Elva lag kom till spel i lördagens Level-6 turnering i Landskrona. Det blev många jämna och spännande matcher med långa rafflande bolldueller.

Värt att nämna är att efter att två Malmötjejer insjuknat under morgonen och förmiddagen genomförde Malmös tappra tjejer turneringen med endast två spelare. De lyckades vinna sin grupp men sen tröt krafterna med all rätt.

Till sist stod EVS Kajsa som vinnare efter att ha vunnit samtliga matcher för dagen. Silvret gick till Svedala Röd och EVS Peter tog hand om bronset. Kronan VBK riktar ett stort tack till samtliga spelare, ledare och medföljande hejarklackar för en väl genomförd turnering.

L6 segrare Landskrona 11 januari 2020

Skribent: Magdalena Henrysson

 

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

facebook_ramlinje

 

Postadress:
Skånes Volleybollförbund
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info