Hoppa till sidans innehåll
Foto: Kronan VBK Kidsvolley i Landskrona i november 2021.

Helgen 20-21 november

23 NOV 2021 20:08
Under helgen spelades det Kidsvolley, Level-4 och Flickor U16/18 Grön. Tyvärr fick däremot Level-4 Svart ställas in på grund av för få anmälda lag.
  • Uppdaterad: 23 NOV 2021 20:08

Lördagen 20/11

Kidsvolley Norr i Landskrona

Hela 23 lag kom till start i lördagens Kidsvolleyturnering i Landskrona. Det var lag från Båstad, EVS (Ängelholm), Helsingborg, Åstorp och Kronan som kämpade och hejade på varandra och glädjen över att få spela turnering såg ut att vara stor.

Det spelades lite kortare matcher än vanligt för att hinna med så mycket spel som möjligt för samtliga lag, och trots lite strul med spelschemat i början så blev det en väldigt lyckad dag och alla barnen åkte hem med ett leende på läpparna och en medalj runt halsen.

/ Hälsningar Marie Saxne, Kronan VBK

Foto: Kronan VBK. Montage: Magdalena Henrysson

Söndagen 21/11

Level-4 Grön i Åstorp (Kvidinge)

Tio taggade lag genomförde en bra tävling under dagen med många fina bolldueller. Level-4 Grön spelas på badmintonplan och bara i Skåne men är en bra startform/övergång ifrån Kidsvolley Level-3. Deltagande föreningar var EVS, Lund och Åstorp.

/ Hälsningar Göran Henrysson, Åstorps


Foto: Åstorps VBK

Flickor U16/18 Grön i Lund

På söndagsförmiddagen spelades den tredje omgången i Grön serie för FU16/18 i Idrottshallen i Lund. Utöver de tre serielagen från Lund, Malmö och Åstorp deltog också lag från Vindrarp och Helsingborg, där alla fem lagen mötte varandra i en öppen serie.

Vindrarp vann samtliga sina matcher och kan därmed räknas som segrare i dagens öppna turnering/serie. Sedan kom IFK Helsingborg med tre vunna matcher av fyra möjliga.

På denna sida kommer resultatet från serien FU16/18 Grön att uppdateras inom kort. Nu är mer än halva serien spelad och det börjar dra ihop sig i tabellen. Omgång fyra spelas i Kvidingehallen (Åstorp) redan kommande helg och sista omgången spelas i Glasbrukshallen (Malmö) den 12:e december.


Foto: Åstorps VBK

Skribent: Magdalena Henrysson
E-post: Adressen Gömd

Info om coronavirus

Vi uppmanar alla föreningar att hålla sig uppdaterade på riktlinjer och beslut från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och regeringen.

Mikasa volleyboll

Mer info


 

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

facebook_ramlinje

 

Postadress:
Skånes Volleybollförbund
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info