Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Årets ungdomsledare


2021 - Thomas Johansson, Engelholms VS

Thomas Johansson från EVS är så värd en nominering för hans fantastiska utvecklingsförmåga vad gäller tävling och utbildning.

Läs mer om Thomas här!

2019 - Helen Persson, Hässleholms VK

HelenPersson Årets ungdomsledare 2019

Helen är en mycket positiv och energisk energispruta som på många sätt bidrager till att Skåne är en av Sveriges starkaste volleybollfäste. Hon är hjärnan bakom skolprojektet som har bidragit till att samtliga föreningar i Skåne har fått erbjudande om skolbesök i sin kommun. Hässleholms VK fortsätter att troget satsa på sina ungdomar, mycket tack vare Helen.

Läs mer om Helen här!

2018 - Lennie Severin, Svedala VK

Med ett ihållande engagemang i ungdomsvolleybollen utvecklar Lennie en ständig ström av duktiga volleybollspelare, idrottare och medmänniskor. Årets höjdpunkter är en turneringsvinst i Trekungaslaget för Svedalas U18-lag och att Lennie blev ledare för U16-landslaget, vilket i sig kan ses som ett högt betyg och en utmärkelse.

2017 - Lars Nilsson, Ystads VK

Lars Nilsson, volleybollgurun från Ystad, har med ytterst små förutsättningar satt Ystads grabbar på Sveriges volleybollkarta. Sedan "Lasse" för några år sedan åtog sig tränaransvaret för en liten skara pojkar födda -00 till -05 har grabbarna fått en rejäl skjuts i sin utveckling, mycket tack vare Lars gedigna kunskaper. På U18-SM slutade killarna på en hedrande 5:e-plats och kvalade därmed in till Ungdoms-GP för första gången i Ystad VK's historia för killar!

Lasse styr dessa grabbar med målmedvetenhet och glimten i ögat och att när Lasse talar står golvet stilla är ett understament ;)

2016 - Johan Persson, IFK Helsingborg

årets ungdomsledare 2016

Med enormt engagemang och kunskap har Johan tagit ett stort ansvar för ungdomslagen i IFK Helsingborg. Han använder nya material och hittar nya vägar för att lära ut och få barnen att känna glädje i träning och tävling.

2015 - Fredrik Joabsson, Lunds VK

Fredrik Joabsson har vari engagerad som spelare, tränare, ordförande, ledamot och föräldrer i Lunds VK genom åren. Nu är Fredrik tränare för U16/18, med spelare som han har tränat från att de började spela Kidsvolley. Fredrik har en inspirerande inställning till volleyboll och har ett stort hjärta och engagemang för sitt lag och för klubbe.

Tack vare drivna personer som Fredrik kan Lunds VK fortsätta att utvecklas och bedriva fin ungdomsverksamhet!

2014 - Ronnie Wilhelmsson, EVS

Ronnie Wilhelmsson, årets ungdomsledare.

Ronnie Wilhelmsson har under åtskilliga år varit juniortränare för mestadels EVS- lag men även varit aktiv som Skånelagstränare. Med stor glöd, kunnande och engagemang har han varit delaktig i EVS ungdomsverksamhet.

Läs mer om Ronnie här!

2013 - Roger Ekholm, Ystad VK

Roger är mannen som trots ett starkt klappande fotbollshjärta, en egen lång karriär på fotbollsplanen och fullt upp med att driva egen sportaffär i Tomelilla inte tvekade en sekund att byta favoritbollsport och rycka in som volleyboll-ledare när behovet uppstod i döttrarnas båda lag. Han till och med erbjöd sig själv! Hur ofta händer det?

Läs mer om Roger här!

2012 - Marie Saxne, Kronan Volley

Läs mer om Marie här!

2011 - Sven Nilsson, Ystad VK

Läs mer om Sven här!

2010 - Göran Henrysson, Åstorps VBK

Läs mer om Göran här!

2009 - Marie Asp, Kronan Volley

Läs mer om Marie här!

2008 - Annette Lindberg, Svedala Volley

2007 - Stefan Malmberg, Fäladens VF

2006 - Ulf Lindberg, Svedala Volley

2005 - Carina Westerlund, Hässleholms VK

2004 - Göran Tegenrot, KFUM Malmö

2003 - Kristina Kruse, Svedala Volley

Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:55 Skribent: Johannes Henrysson

Mikasa volleyboll

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

facebook_ramlinje

 

Postadress:
Skånes Volleybollförbund
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info