Hoppa till sidans innehåll

Aktuellt Beachvolley Sverige


Systrarna Tina och Sanna Thurin var tillbaka där vi sett dem så ofta de senaste åren: i topp. Och Linus Tholse vann sin tredje av fyra deltävlingar den här säsongen – med sin fjärde partner.
 
Det blir Ljungby som arrangerar årets tourfinal. Och det blir med nytt finalkoncept: 16 plus 16 lag. ”Det kommer bli en fin tävling”, lovar Anders Johansson i arrangerande Ljungby Volley.
 
Det blev lätt seger för Sofia Ögren/Sara Cavretti i damfinalen och en tung seger för Joel Andersson/Alfred Brink i herrfinalen. "I finalen var vi bestämda", säger Cavretti.
 
Sensation och internationellt genombrott med brons i U20-EM 2019. SM-final mot Åhman/Hellvig 2020. Sedan har det varit tyst. Tills nu. "Nu är vi sugna", säger Alfred Brink.
 
Med kort varsel har NEVZA-arrangören i Oddanesand, Norge, nu meddelat att det blir en tourtävlng där 22-24 juni. Deadline för anmälan är redan på måndag 6 juni.
 
Beachvolleyvärldens ”grand old men” Herrera/Gavira visade att gammal är äldst i kvalet mot David Åhman och Jonatan Hellvig. 15-13 i tredje set gör att svenskarna har spelat färdigt för den här gången. VM nästa!
 
Det har bara gått några dagar sedan de vann Beach Pro Tour Challenge. På plats i Ostrava, Tjeckien, spelar David Åhman och Jonatan Hellvig under onsdagen kvalet till Beach Pro Tour Elite, den allra högsta nivån av tävlingar på världstouren.
 

Info om coronavirus

Vi uppmanar alla föreningar att hålla sig uppdaterade på riktlinjer och beslut från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och regeringen.

Mikasa volleyboll

Mer info


 

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

facebook_ramlinje

 

Postadress:
Skånes Volleybollförbund
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@skanevolley.se

Se all info