Hoppa till sidans innehåll

Aktuellt Beachvolley Sverige


David Åhman/Jonatan Hellvig slutade trea i 2021 års King Of The Court, även om finalen avgjordes en vecka in i 2022. "Vi är verkligen nöjda och Longest Stay var en rolig bonus", säger Jonatan Hellvig. Vann gjorde världsettorna Ahmed/Cherif, Qatar.
 
63 poäng. Experterna är överens. Inget lag har hittills varit så dominant som svenska Åhman/Hellvig var i semifinalen. "Vi var trötta i slutet, men vi är vana", sa Jonatan Hellvig. Guide till lördagens finalspel kommer här.
 
Var arrangeras beachvolley-SM från 2023 och framåt? I dag är det en månad kvar tills intresseanmälan för potentiella arrangörer bör vara inne. Här finns information om processen.
 
Swedish Beach Tour 2022 har redan börjat ta form. Göteborg och Kalmar är först ut att annonsera att de arrangerar elittävlingar på högsta nivå i Sverige. ”SBT:s härliga koncept lockar oss att arrangera”, säger Hanna Rydeberg i Kalmar VK.
 

Info om coronavirus

Vi uppmanar alla föreningar att hålla sig uppdaterade på riktlinjer och beslut från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och regeringen.

Mikasa volleyboll

Mer info


 

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

facebook_ramlinje

 

Postadress:
Skånes Volleybollförbund
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@skanevolley.se

Se all info