Hoppa till sidans innehåll

Aktuellt Beachvolley Sv


Äntligen börjar säsongskalender fyllas upp med rankinggrundande turneringar inför sommaren, med förhoppning om en lång och tävlingsfylld beachvolleysäsong för alla!
 
Svenska talangerna David Åhman och Jonatan Hellvig fortsätter sin framfart på den internationella beachvolleyscenen och har tagit sig in i kvalet till de tre World Tour 4 Star-tävlingarna som avgörs i Cancun, Mexiko, under perioden 16 april - 2 maj!
 
Om allt går som vi vill har den svenska beachvolleyeliten en fullspäckad tävlingssäsong att se fram emot. TIO elittourstopp ligger planerade under sommaren 2021!
 
Konceptet Swedish Beach Tour (SBT) förnyas och breddas! Rankinggrundande beachvolleytävlingar på alla seniornivåer, från nybörjare till elit, kommer från och med säsongen 2021 ingå i det uppdaterade tävlingssystemet.
 
19-åringarna David Åhman och Jonatan Hellvig gjorde stor succé i den fyrstjärniga världstourtävlingen i Doha. Duon klev in som wild card i kvalet och förvandlade det till en niondeplats - det bästa svenska resultatet på många år på den här nivån.
 
SVT Sport med rapport och inslag!
 
8-12 mars avgörs den fyrstjärniga världstourtävlingen Katara Beach Volleyball Cup i Doha, Qatar. Svenska talangerna David Åhman och Jonatan Hellvig, som ingår i SOK:s Topp och Talang-program, ska försöka ta sig in i Main draw.
 
Svensk volleyboll och BeachTravels fortsätter planera för 2021 års upplaga av Beachvolley-SM. I dag presenteras tävlingsklasserna och vilka datum de avgörs. Anmälan öppnar den 1 mars kl. 10:00!
 

Info om coronavirus

Vi följer SVBF:s råd & riktlinjer för inomhussäsongen 2020/21 (pdf).

Mikasa volleyboll

Vi uppmanar alla föreningar att hålla sig uppdaterade på riktlinjer och beslut som kommer från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och regeringen.

Mer info


 

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

facebook_ramlinje

 

Postadress:
Skånes Volleybollförbund
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@skanevolley.se

Se all info