Hoppa till sidans innehåll

Beachvolley


BEACHVOLLEY
En ledig dag – vad vill du göra? Vill du träffa dina kompisar eller kanske möta helt nya? Vill du vara utomhus? Vill du motionera men samtidigt relaxa? Vill du på samma gång bli lite brun och ha väldigt roligt, kanske till och med bli lite underhållen? Har du svarat ”ja” på några eller kanske alla frågorna? Då är beachvolleyboll den perfekta kombinationen för dig oavsett om du är ung eller äldre, ensam, med din familj eller i ett kompisgäng! Häng med och spela beachvolleyboll! I Skåne finns det idag en stor beachklubb i Malmö dit du kan vända dig om du vill börja spela i en klubb: Malmö Beachvolleyclub.

På somrarna brukar de flesta volleybollklubbar ha lite utomhusspel, dvs övergå till beachvolley i informell form. Kontakta din närmsta klubb eller Fritidsförvaltningen i din kommun om du vill veta mer om beachplaner eller aktiviteter.

Skånes Volleybollförbund arbetar med Skånes kommuner för att de skall ta fram fler beachvolleybollplaner och vi ger dem aktuell info och underlag hur läget är i sporten.

Häng med och spela beachvolleyboll!

Uppdaterad: 15 JUN 2015 10:38 Skribent: Hanna Wigertz Andersson

Info om coronavirus

Vi följer SVBF:s råd & riktlinjer för inomhussäsongen 2020/21 (pdf).

Mikasa volleyboll

Vi uppmanar alla föreningar att hålla sig uppdaterade på riktlinjer och beslut som kommer från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och regeringen.

Mer info


 

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

facebook_ramlinje

 

Postadress:
Skånes Volleybollförbund
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info