Hoppa till sidans innehåll

Skånes Volleybollförbund får pengar till utvecklingsprojekt

2017-10-24 21:46
Skånes Idrottsförbund har beslutat att ge Skånes Volleybollförbund stöd i ett av våra största projekt på många år. Det gör det möjligt att starta något som vi hoppas kunna fortlöpa ända tills december 2020.
  • Uppdaterad: 2017-10-24 21:46

I somras formades en tanke om att dra igång ett utvecklingsprojekt i Skåne, med syfte att stärka befintlig verksamhet, samt att starta upp verksamhet i kommuner som idag saknar kidsvolley. Framförallt EVS har genomfört liknande projekt tidigare med stor framgång, under fyra år har ungdomsverksamheten utökats från 150 till 400 aktiva. Genom att ta lärdom av tidigare erfarenheter hoppas vi på att få ut maximal effekt.

Skånes IFs styrelse godkände i helgen en del av projektet. Ett stöd på 150 000 kr beviljades för att genomföra en förstudie. Skånes Volleybollförbund och Skånes IF ska jobba tillsammans för att besluta hur dessa pengar ska spenderas, och därefter kommer Skånes Volleybollförbund att ansöka om fortsatt stöd. Vi hoppas kunna driva projektet fram till och med år 2020 enligt plan, med hjälp av fortsatt stöd.

Skribent: Johannes Henrysson-Tholse
Epost: Adressen Gömd

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

facebook_ramlinje

 

Postadress:
Skånes Volleybollförbund
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info