Hoppa till sidans innehåll

Remisser och motioner till Svenska Volleybollförbundet

2018-03-12 19:54
Det är vår, och i vanlig ordning full fart när inomhusvolleyboll laddar mot sin slutspurt. Men det händer mycket mer än SM-slutspel, och det involverar även beachvolley!
  • Uppdaterad: 2018-03-12 19:54

Svenska Volleybollförbundet går för närvarande för högtryck, det är remiss av tävlingsbestämmelser 2018/2019 (för inomhusvolleyboll, beachvolley får sin tur något senare på året), och det laddas även motioner för årsmötet. Det är med andra ord nu som man har chansen att höja sin röst och föra sin talan, och det ska inte bara begränsas till inomhusvolleyboll. Årsmötet är det tillfälle då alla kan vara med att påverka vad som händer i Svenska Volleybollförbundet. Hela förbundet.

Remiss tävlingsbestämmelser 2018/2019

Först ut är trots allt remiss av tävlingsbestämmelserna, och det är begränsat till inomhusvolleyboll. Beachvolley körs senare på året, så tävlingsbestämmelserna inför sommaren är lyckligtvis redan klara.

Så här långt har det kommit diverse olika förslag och svar, vi är för närvarande inne i runda 2. Allt från Elitseriekval till matchlängd och poängberäkning täcks in i årets remissrunda, och det är många som passar på att tycka till.

Vi i styrelsen har i år valt att fokusera på biten med poängberäkning. Förslaget i remissen var att lägre divisioner alltid ska spela minst 4 set, och att totalt 5 poäng ska fördelas. Konstigt tyckte vi.

Läs förslag och svar här!

Motioner till Svenska Volleybollförbundets årsmöte 2018

Så kommer vi till biten som även involverar beachvolley. Detta borde vara den viktigaste händelsen på hela året när det handlar om beachvolley/volleyboll, det är här man kan påverka hela Sverige som mest. Inte lika roligt som en SM-final för vissa, men något som påverkar desto flera.

Styrelsen har i år lämnat in två motioner:

Skribent: Johannes Henrysson-Tholse
Epost: Adressen Gömd

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

facebook_ramlinje

 

Postadress:
Skånes Volleybollförbund
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info