Hoppa till sidans innehåll

Ny ordförande! Läs allt om årsmötet

25 MAJ 2019 20:40
Tidigare idag hölls Skånes Volleybollförbunds årsmöte 2019 i Helsingborg. Det resulterade i en ny ordförande, ny ledamot till styrelsen och en full valberedning för första gången på många år.
  • Skapad: 25 MAJ 2019 20:40

Sammanfattning av verksamhets- och revisionsberättelse för 2018

Året slutade med ett plus-resultat i kassan, och summerade ett intressant och givande samarbete med Skåneidrotten (som dessutom fortsätter). Utan att gå in alltför mycket på detaljer så blev styrelsen godkänd ansvarsfrihet för förvaltningen.

Läs verksamhets- och revisionsberättelse här!

Ny ordförande

Efter flera år i styrelsen, varav de tre senaste som ordförande, så tackade Johannes Henrysson-Tholse nej till fortsättning av personliga skäl. Johannes kommer däremot att sitta med i valberedningen för säsong 2019/2020.

Ny ordförande är istället valberedningens förslag Patrik Ekstrand, som suttit med i styrelsen i ett år. Välkommen i din nya roll Patrik, och stort lycka till!

Ny styrelseledamot och (nästan) full styrelse

Skånes Volleybollförbunds styrelse behöver enligt stadgarna endast bestå av en ordförande och två ledamöter. Vi har däremot alltid strävat efter att ha en styrelse åtminstone bestående av en ordförande och fyra ledamöter. Väl medvetna om att det är en tuff uppgift så är mångfald och representation trots allt extremt viktigt i distriktets styrelse för att kunna göra ett optimalt arbete.

Styrelsen för 2019/2020 består av ordförande Patrik Ekstrand, Göran Henrysson och Helen Persson som gör sina andra år av respektives period, samt Magdalena Henrysson som är nyval. Varmt välkommen Magdalena!

Full valberedning

Enligt stadgarna ska Skånes Volleybollförbund ha en valberedning bestående av en ordförande och två ledamöter som all är valda för ett år. Det är dock länge sedan valberedningen faktiskt var så pass stor, och faktum är att Skånes Volleybollförbund fått klara sig utan i tid av trångmål. Säsongen 2018/2019 satt dock Stefan Sjöström i valberedningen, och gjorde ett så pass bra jobb att dels blev styrelsen fortsatt väl populerad, och tydligt inspirerade var även valberedningen av större intresse för medlemmarna i distriktet.

Valberedning för 2019/2020 blir ordförande Stefan Sjöström tillsammans med Johannes Henrysson-Tholse och Gunilla Thulin.

Vill du veta mer?

Håll i hatten ett litet tag tills årsmötesprotokollet blivit renskrivet och godkänt, så kommer även detta att publiceras här på hemsidan!

Skribent: Johannes Henrysson-Tholse
Epost: Adressen Gömd

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

facebook_ramlinje

 

Postadress:
Skånes Volleybollförbund
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info